TRES EN BARCA

És la narració teatralitzada de les vivències dels tres joves actors de Circorama (Joan, Xavi i Lluc) a finals de l'estiu passat. La seua aventura, consistent en fer la volta en barca a l'Albufera, els duu a viure nombrosos instants carregats d'humor, de reflexió i d'afecte.

 

La línea argmunetal segueix els principals llocs, fets i persones conegudes al llarg dels dies que van des del dimarts 27 d'agost (quan tot es decideix, pensat i fet -encara que a la vista dels resultats, la fase de "pensat" no pareix massa clara) fins el diumenge 1 de setembre.

 

En l'obra visitarem el Port de Catarroja, el Tremolar d'Alfafar, el Saler, el Palmar, el Perellonet, Sollana i Albal... tot amb escenaris reals i documentats de forma rigorosa, per mostrarPel camí coneixereu en Ramonet (el de la cançò, sí); la Maria, de la casa rural; els mosquits del saler; a les xiques del IV simposi internacional de pintura de paisatge al natural; capturen una rata d'aigua ("rati") i busquen qui els prepare la genuïna paella amb rata de l'Albufera; organitzareu una rave per reobrir la discoteca Puzle; dormireu a la platja i despertareu amb la Guardia Civil; aprendreu a fer una paella a ritme de rock...I els nostres protagonistes, també descobriran tot això i sobretot, descobriran el seu país i, en fer-ho, es descobriran a ells mateixos.

Direcció a càrrec

de Francesc Raga

Rubio.

Durada: 90 minuts 

apròximadament 

Aquest espectacle s'estrenà a setembre

del 2014.

Actors:

  • Joan Garcés (J')

  • Cesc Doménech ('Xavi')

  • Lluc Teodoro ('Lucas') 

CRÍTICA
'Barraca Horror Show'

Per Albert Dasí