LA COMPANYIA 

 

Circorama Teatre som una jove companyia teatral valenciana fundada al gener de 2013 i formada per Joan Garcés, Francesc Raga (direcció artística)Victor Rosen Martín i Cesc Doménech (producció) Estem compromesos en la defensa de la nostra llengua, cultura i patrimoni (tant material com intel·lectual). De bon començament aquesta idea rectora ha estat present no sols en la nostra activitat teatral, sinò en la seua difusió (entrevistes de ràdio o publicació de mitjans). 

Ens veiem amb cor d'irrompre en escena per demostrar que hi ha teatre més enllà de la subvenció oficial, del showbussines, de l'enxufisme i les capelletes. Fem un teatre fresc, cordial i molt pròxim al públic. Utilitzem múltiples llenguatges escènics, car el nostre és un Teatre Total.

 

Iniciem la nostra singladura al setembre de 2012, amb la preparació del primer 'Microfestival de Teatre Sostenible' (MTS) i debutem als escenaris de café-teatre el 14 de febrer de 2013 (al pub Papaya Club, Zona Abastos-València). Des d'aleshores hem actuat a pubs, restaurants, cafeteries, cerveseries i sales de petit format (com ara, la Protectora) a la ciutat de València i els seus voltants. En els darrers muntatges hem saltat a espais més grans i amples: teatres i auditòris o places, col·laborant en festivals com 'Cultura als Barris' de l'Ajuntament de València

 

 

IMG_1334-2.jpg
Captura de Pantalla 2022-05-21 a les 16.11.55.png
Captura de Pantalla 2021-10-16 a les 16.50.58.png

XARXES SOCIALS!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube