BARRACA HORROR SHOW

Dos joves còmics han estat contractats per actuar en una festa privada en el que creuen que deu ser un imponent xalet en mig de l’Horta. No troben l’adreça. A més, el cotxe se’ls ha avariat; els telèfons mòbils no funcionen i un d’ells s’ha fet un esquinç. Podria ser pitjor: podria ploure. I plou. 

Forçats per la situació cerquen refugi en una barraca d’aspecte ben sinistre. Aquella barraca resulta ser el lloc de la “festa” i ells dos els únics “convidats” . El seu contractant (l’amfitrió de la festa) , posseït pel deliri, els farà una proposta que no podran rebutjar . Sobretot, perquè no els permetrà rebutjar-la, sota amenaça de mort. L’enginy, la destresa i una valenta iniciativa seran les úniques eines amb les quals els dos joves còmics s’ alçaran en armes contra un destí que no accepten. Com en la vida real. 

Sobre l’escenari succeiran tota classe de tretes i situacions truculentes que conduiran a la resolució final, en la qual el PÚBLIC serà el factor determinant. 

Direcció a càrrec

de Francesc Raga

Rubio.

Durada: 45 minuts 

apròximadament 

Aquest espectacle s'estrenà 

a Setembre de 2016

Actors:

  • Joan Garcés

  • Cesc Doménech 

  • Lluc Teodoro 

Havíem triat una comèdia que ens va fer riure, calcular, endevinar, comparar i viure el teatre en viu: Circorama avisa que té tres reptes principals...

CRÍTICA
'Barraca Horror Show'

Per Albert Dasí