MICROFESTIVAL DE TEATRE SOSTENIBLE

El nostre “MicroFESTIVAL de TEATRE SOStenible (MTS)” és més que una obra de tea- tre: en són tres. És un espectacle de circ, de teatre de carrer... és una mo- numental òpera xinesa! Tres al preu d'una. Hi ha res més sostenible en temps de crisi? Doncs encara n'hi ha més: és un concurs; és un certamen teatral; és una experiència participativa...

 

Tres joves actors donen vida a més vint personatges distints en un espectacle trepidant en el qual el públic encara és un personatge més. Però no un personatge qualsevol, sinó un de decisiu. Els espectadors triaran l'obra guanyadora del “microfestival”, l'obra que veuran acabar. Al llarg de la funció podreu veureu balls, ritme, clown modern, faquirisme, màgia, mim i pantomima, música i cant... tot teatre amb bon humor. Co- mèdia física i verbal, clàssica i actual, per a fer una repassada ben viva i rigorosa a la nostra vertadera disciplina: el teatre total.

Direcció a càrrec

de Francesc Raga

Rubio.

Durada: 75 minuts 

aprox (variable en

funció de elecció del 

públic. 

'MicroFESTIVAL de TEATRE SOStenible' s'estrenà el 14 de febrer de 2013, dia en qual s'obri la primera temporada de Circorama Teatre fins a juny de 2014. Aquest espectacle ha rodat per molts i diferents cafés-teatre i teatres del País Valencià. 

Actors: 

  • Joan Garcés ('Cap de pista')

  • Xavier Martínez ('Ajudant')

  • Lluc Teodoro ('Amiguito')