top of page

EL LLIBRE DE LES BÈSTIES

cartel logo.jpg

Fa molt, molt de temps, tots els animals varen reunir-se en una plana immensa. Per a què? Per a escollir qui seria el seu Rei. Però, passaren tantes, tantes coses que cal un llibre sencer per explicar-les. I eixe llibre és... “El Llibre de les Bèsties”!

Fidel adaptació al teatre del “Llibre de les bèsties” original de Ramon Llull (inclós al seu “Llibre de Meravelles”). La nostra versió s'actualitza amb un llenguatge àgil, clar i comprensible per a tota classe d'audiència.

Un sol actor dóna vida a multitud de personatges distints (al més pur estil one-man show) en un espectacle en el qual el públic encara és un personatge més. Al llarg de la funció veureu comèdia de l'arte, titelles i manipulats, pantomima i clown modern... tot teatre adobat amb molt bon humor. Comèdia física i verbal, clàssica i actual, per a fer una repassada ben viva i rigorosa al text de Ramon Llull, el més gran dels nostres clàssics, des de la nostra vertadera disciplina: el teatre total.

Direcció a càrrec

de Francesc Raga

Rubio.

Durada: 40 minuts 

apròximadament 

Actualment girem amb aquest 

espectacle des de abril de 2019

Actors:

  • JOAN GARCÉS 

“En aquella plana, hi ha una gran reunió de bèsties salvatges que volen triar rei. A nosaltres ens diuen de “l’orde dels apòstols” i anem vestits així i som pobres per recordar com van viure els apòstols mentre van ser en aquest món.

CRÍTICA
'El llibre de les bèsties'

Per Albert Dasí 

bottom of page